A bútor forgalmazás és lakberendezés terén többéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a Csutak Kft.

Csutak Zoltán és felesége Csutak Zoltánné tulajdonosok 1982-től magánvállalkozóként tették meg a kezdeti lépéseket és főként lakberendezés és ajándéktárgyak forgalmazásával foglalkoztak. Majd 1994. március 8-tól fogva bútorok forgalmazásával is kibővítették vállalkozásukat. Eleinte 40 m2-en 3 fővel családi vállalkozásként indult. 1997-re 260 m2-re, 6 főre és egy teherautóra bővült az üzlet, majd 2000-re alakult ki a mai 1000 m2- es, 9 fővel és 3 teherautóval működő áruház Balatonföldvár központjában.

2010-re 12 főre és 4 teherautóra bővült a már jól működő bútorbolt. 2011-ben lapszabász géppel, és élzáró géppel elkezdtük saját, egyedi bútorok gyártását.

 

Budapesti út. 1, 8623 Balatonföldvár +36 84 341-863

Telefon +36 84 341-863

Möbel Csutak Bútor – 8623 Balatonföldvár, Budapesti út. 1

a

Csutak Bútor Cégismertető

Reméljük áruházunk termékei és szolgáltatásai között megtalálja azokat, amelyekre Önnek illetve cégének leginkább szüksége van. Emberarcú, személyre szabott és teljes körű szolgáltatásra törekszünk, ezért arra biztatjuk, hogy az alább bemutatott termékeken, szolgáltatásokon kívül, egyedi igényével is bátran keressen fel minket, készséggel állunk rendelkezésére.

Bútor forgalmazás és lakberendezés terén többéves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik a Csutak Kft.

Csutak Zoltán és felesége Csutak Zoltánné tulajdonosok 1982-től magánvállalkozóként tették meg a kezdeti lépéseket és főként lakberendezés és ajándéktárgyak forgalmazásával foglalkoztak. Majd 1994. március 8-tól fogva bútorok forgalmazásával is kibővítették vállalkozásukat. Eleinte 40 m2-en 3 fővel családi vállalkozásként indult. 1997-re 260 m2-re, 6 főre és egy teherautóra bővült az üzlet, majd 2000-re alakult ki a mai 1000 m2-es, 9 fővel és 3 teherautóval működő áruház Balatonföldvár központjában.

2010-re 12 főre és 4 teherautóra bővült a már jól működő bútorbolt. 2011-ben lapszabász géppel, és élzáró géppel elkezdtük saját, egyedi bútorok gyártását.

Csutak Möbel / Bútor

Főbb tevékenységi kör:

A cég profiljába elsősorban komplett lakások berendezése, szobabútorok, konyhák, hálók tervezése, kivitelezése és beépítése tartozik, de irodák, komplett közületi-, szálloda-, éttermi berendezések, függönyözések elkészítésére is vállalkozunk.

Szobabútorok: (hálószobák, nappali bútorok, ülőgarnitúrák, előszobák, dolgozó szobák, gyermekszoba berendezések, stb.)
Konyhák: (konyhabútorok, konyhai kis- és nagy gépek, mosogatók, komplett konyhai berendezési cikkek az edényektől az evőeszközökig)
Fürdőszobák: (fürdőszobai bútorok, szaniterek, csaptelepek, kiegészítők a törölközőktől a mérlegekig)
Lakástextilek: (függönyök, ágyneműgarnitúrák, abroszok, plédek, törölközők, konyharuhák, szőnyegek, díszpárnák, stb.)
Lakberendezési kiegészítők: (karnisok, lámpák, kerámia kaspók, vasaló állványok, ruhaszárítók, műanyag termékek, nemesacél és zománcozott edények, állófogasok, tükrök, stb.)
Háztartási és szórakoztató készülékek: (konyhai kis- és nagy gépek, számítógépek és kiegészítőik, tv-k, illetve szórakoztató elektronikai gépek, stb.)
Kerti bútorok: (műanyag-, fa- és fémbútorok, napellenzők, locsolás technika, stb.)
Irodabútorok: (asztalok, szekrények, székek, tárgyaló bútorok, lámpák, stb.)
Közületi berendezések: (éttermi bútorok, gépek, szállodai recepciós pultok, bútorok, konferencia termi berendezések, iskolai székek, asztalok, stb.)
Ajándéktárgyak: (kristály-, és porcelán dísztárgyak, kerámia kiegészítők, képek, képkeretek, textíliák, gyertyák, szalvéták, stb.)

Hozott tervek és méretek alapján is dolgozunk, de természetesen teljes körű szolgáltatást – felmérést, tervezést, gyártást, kiszállítást és helyszíni összeszerelést is – vállalunk.

Sok szeretettel várjuk Önt üzletünkben, amennyiben nem tudna esetleg eljönni, kérjük fáradjon be virtuális üzletünkbe!

h