Üdvözöljük az áruházban

PayPal Fizetés

Mi is az a PayPal?

A PayPal egy online számla, aminek a használatával egyszerűen tudsz pénzt utalni (például internetes vásárlások ellenértékét) anélkül, hogy ki kellene adnod az adataidat a címzett részére, így az internetes kereskedő soha nem fogja megtudni a bankkártyád számát és nem tud vele visszaélni.

Természetesen erre a virtuális számládra neked is utalhatnak pénzt.

Mit kell tennem a használatához?

Egyszerűen regisztrálnod kell a Paypal.com oldalon. Pár egyszerű rubrika kitöltését követően már használhatod is a szolgáltatást. Ha pénzt fogadni szeretnél, nincs is más tennivalód egyelőre. Ha fizetni is szeretnél a Paypal segítségével, célszerű már most megadni a bankkártyád adatait vagy feltölteni az egyenleged.

Hogyan tudok fizetni a segítségével?

A legtöbb webshop és internetes szolgáltatást biztosító cég támogatja a Paypal-os fizetést. Miután kiválasztottad a megvásárolni kívánt terméket/szolgáltatást és a fizetési módot, a szolgáltató oldala átirányít a Paypal oldalára, ahol bejelentkezel és jóváhagyod a tranzakciót. Néhány másodpercen belül lezajlik a folyamat és nincs is más tennivalód.

Miért ezt válasszam?

Gyors: A fizetés még annyi időt sem vesz igénybe, mintha bankkártyával fizetnél.

Olcsó: A fizetés minden esetben teljesen ingyenes!

Biztonságos: A bankkártya adatai csak egyszer kell megadni a Paypal felületén, ahol azt titkosítva tárolják. Ez azért lényeges, mert a másik fél még véletlenül sem kapja meg a bankkártya adataidat, így kisebb a visszaélés lehetősége.